allatpatika
Rólunk!

Állatpatikánk 2008-ban nyílt Óbudán, a III. kerület határán, jól megközelíthető helyen. Állatgyógyszertárunk teljes körű gyógyszerészeti szolgáltatást nyújt. Függetlenül attól, hogy háziállatának rutin, vagy eseti gyógyszeres kezelésre van szüksége, megtalálja az ehhez szükséges készítményt a Megavet Állatpatikában.

  • Külső-belső élősködők elleni szerek
  • Samponok
  • Vényköteles és vény nélküli gyógyszerek
  • Fertőtlenítőszerek
  • Immunerősítők
  • Állatorvosi tápok
  • Vitaminok és ásványi anyagok
  • Diéták és táplálékkiegészítők

Küldetésünk

A Megavet Állatpatika elkötelezett amellett, hogy az állatok tulajdonosai számára könnyedén hozzáférhetővé tegye az állatorvosi készítményeket!

Küldetésünk, hogy kivételes szolgáltatást nyújtsunk annak érdekében, hogy az állatokról úgy gondoskodjanak, ahogyan  megérdemlik.

Számos bélféreg faj megtámadja az embert is, pl. a vándorló orsóféreglárva gyermekekben akár irreverzibilis vakságot is okozhat! Féregtelenítse kedvencét rendszeresen, de legalább negyedévente! A féregtelenítés módszereiről, az egyes féreghajtók hatékonyságáról tájékozódjon állatorvosánál vagy az Állatpatikában!

A kullancsok minden évszakban aktívak, bármilyen alacsony pozitív hőmérséklet esetén! Vagyis a téli hónapokban ugyanúgy gondolnunk kell az ellenük való védekezésre! Magyarországon számtalan kullancs elleni készítmény van kereskedelmi forgalomban. Az egyes készítmények működése rengeteg tényezőtől függ, nagyon nehéz döntést hozni. A megfelelő szerek kiválasztását érdemes szakemberre bízni. Mielőtt választ, kérje ki állatorvosa tanácsát!

A bolhapeték – miután a gazdaállat szőréről leperegnek – a környezetbe kerülnek, ahol kikelnek és lárvákká, majd bábbá /kokon/ alakulnak.  Optimális környezetben félelmetes gyorsasággal szaporodnak ezek a vérszívó rovarok, 25 nőstény bolha utódainak száma 30 nap alatt akár negyedmillió is lehet! Ha nem tudjuk pontosan, milyen bolhaellenes szert válasszunk a kereskedelmi forgalomban lévő számtalan készítmény közül, elsődlegesen állatorvosi segítséget kérjünk.  A külső élősködők elleni küzdelemben kövessük a „Megelőzni mindig könnyebb, mint kezelni” alapelvet!

dog-animal-mammal-vertebrate-dog-breed-puppies-811474-pxhere.com

Tapasztalat

10+

Bőséges

Készlet

Bankkártyás

Fizetés

Parkolás

Utcán

Kedves Ügyfeleink


Jól éreznek magukat a Megavet Állatpatikában.

Megavet Állatpatika gondol a legkisebbekre és a legnagyobbakra is.

MEGAVET ÁLLATPATIKA
MEGAVET ÁLLATPATIKA
MEGAVET ÁLLATPATIKA
MEGAVET ÁLLATPATIKA